Забраних
на сънищата
в мен
да се сънуват!
Казах "стоп"
на мислите,
излезли
от контрол.
И заживях
по начин,
който не харесвам.
Уж било
здравословно…
Ще споделя със вас,
макар
да знам и от сега
- ден-два…
не повече,
ще издържа.
© Мариана Вълкова Все права защищены