Apr 25, 2010, 4:45 PM

Здравословно? 

  Poetry » Other
599 0 15

 

 

Забраних

на сънищата

в мен  

да се сънуват!

Казах "стоп"

на мислите,

излезли

от контрол.

И заживях

по начин,  

който не харесвам.

Уж било

здравословно…

Ще споделя със вас,  

макар

да знам и от сега

- ден-два…

не повече,

ще издържа.

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??