10 мар. 2022 г., 21:45

Земя 

  Поэзия
425 1 9

Възкръсва

жаждата й за живот.

С какво ли

вчера

е преяла и препила,

та близък й се вижда

пролетния небосвод

и чувства се

почти щастлива?

 

От

всички

изпочупени мечти

едничка цяла,

в кошничката,

Любовта остави -

човек с делата,

вярата в доброто 

да прослави.

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??