10.03.2022 г., 21:45 ч.

Земя 

  Поезия
424 1 9

Възкръсва

жаждата й за живот.

С какво ли

вчера

е преяла и препила,

та близък й се вижда

пролетния небосвод

и чувства се

почти щастлива?

 

От

всички

изпочупени мечти

едничка цяла,

в кошничката,

Любовта остави -

човек с делата,

вярата в доброто 

да прослави.

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??