3 февр. 2011 г., 21:15

Зимен ден 

  Поэзия » Другая
432 0 5

Настъпва бавно зимният ми ден

търкулнат горе, от чукарите.

Стихът се ниже леко, вдъхновен

от пориви все същи – младите,

когато всичко в мен кипеше.

Навън снежинките прелитат

и чувам в тъжната им песен

за миналото да ме питат,

за днешната кървяща рана.

Като в квартала кино светнало

бръмчи животът на екрана

и изведнъж се къса лентата.

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??