9 мая 2009 г., 18:50

Змия 

  Поэзия » Восточные формы
1040 0 5

Зелена змия пълзи във тревата,

приближава тя плавно своята цел,

тя продължава, а ти - на земята

... защо врага за приятел бе взел?

© Любослав Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??