May 9, 2009, 6:50 PM

Змия 

  Poetry » East forms
1032 0 5

Зелена змия пълзи във тревата,

приближава тя плавно своята цел,

тя продължава, а ти - на земята

... защо врага за приятел бе взел?

© Любослав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??