27 окт. 2008 г., 14:02

Знаеше ли... 

  Поэзия » Любовная
1544 0 61

 

 

                   Знаеше ли...
                   как боли
                   да чувстваш
                   и да молиш
                   времето
                   да се смили
                   точно
                   преди залеза...

                   когато
                   слънцето
                   от теб
                   по мъничко
                   се скрива
                   и броиш минутите,
                   потънали
                   във ласките...

                   и после
                   в тъмнината...
                   от мъка
                   как
                   звездите,
                   в шепите ти
                   помъдрели,
                   тъжно капят...

                   как притихват
                   мислите
                   в нощта,
                   стаени,
                   тъжни 
                   и уплашени
                   за теб...
                   за мене...

                   знаеше ли...
                   как
                   нощ и ден
                   във болката
                   се вричат...
                   ако си знаел...
                   значи...
                   много... ме обичаш...

 

                   МУЗИКA>>> The Godfather 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??