Грапав е езикът ми, нали?
Думите не галят, не целуват.
Но дори от тях да те боли,
те за тебе знай, че съществуват!
Празни няма да ги пусна вън.
Думите излишни ще отстрелям.
Само тези с най-кристален звън
аз за тебе знай, че ще намеря.
Само тези, дето като ек
ще гърмят, ще къртят небесата.
Тези, дето нужни са – човек
да лети на птиците с крилата.
© Георги Все права защищены