1 окт. 2013 г., 22:24

Знам 

  Поэзия » Любовная
618 0 6

Знам, че чуваш, когато говоря,
аз съм вятър в самотния ден
и се скитам, притиснал се в твоя
топъл образ - замръзнал по мен.

Аз те чувам, когато се молиш,
и когато поглеждаш с очи,
и не искам с ума си да споря...
... искам само да спре да боли...

Искам пак да те има в съня ми.
Пак да мога да дишам в нощта.
И докоснат от нежно ухание,
да поседна... до твойта душа...

© Чавдар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??