Oct 1, 2013, 10:24 PM

Знам 

  Poetry » Love
616 0 6

Знам, че чуваш, когато говоря,
аз съм вятър в самотния ден
и се скитам, притиснал се в твоя
топъл образ - замръзнал по мен.

Аз те чувам, когато се молиш,
и когато поглеждаш с очи,
и не искам с ума си да споря...
... искам само да спре да боли...

Искам пак да те има в съня ми.
Пак да мога да дишам в нощта.
И докоснат от нежно ухание,
да поседна... до твойта душа...

© Чавдар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??