31 янв. 2008 г., 22:29

зорница 

  Поэзия
979 0 1

Зорница съм по име.
Но не блестя като звезда.
Не търся в стиховете рима,
а свойто поетично "да".

Не ме кори, не искам да съм гений.
Днес важно е да си човек.
Не ще пътувам в чужди релси.
Сама ще пропътувам своя век.

© Зорница Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??