31.01.2008 г., 22:29 ч.

зорница 

  Поезия
984 0 1

Зорница съм по име.
Но не блестя като звезда.
Не търся в стиховете рима,
а свойто поетично "да".

Не ме кори, не искам да съм гений.
Днес важно е да си човек.
Не ще пътувам в чужди релси.
Сама ще пропътувам своя век.

© Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??