28 дек. 2008 г., 22:05

Зов към дядо Коледа 

  Поэзия » Гражданская
631 0 3

Защо бе, дядо Коледа, отново ме подмина,

защо пред моята врата не спря?

Писмата ми ли дълги бяха,

или пък твоите джуджета

да опаковат всичко

не успяха?

За другата година

те моля от сега.

Едно-едничко нещо донеси ми,

останалото ще си купя и сама!

© Светла Пенчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??