Dec 28, 2008, 10:05 PM

Зов към дядо Коледа 

  Poetry » Civilian
629 0 3

Защо бе, дядо Коледа, отново ме подмина,

защо пред моята врата не спря?

Писмата ми ли дълги бяха,

или пък твоите джуджета

да опаковат всичко

не успяха?

За другата година

те моля от сега.

Едно-едничко нещо донеси ми,

останалото ще си купя и сама!

© Светла Пенчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??