28 dic 2008, 22:05

Зов към дядо Коледа 

  Poesía » Civil
630 0 3

Защо бе, дядо Коледа, отново ме подмина,

защо пред моята врата не спря?

Писмата ми ли дълги бяха,

или пък твоите джуджета

да опаковат всичко

не успяха?

За другата година

те моля от сега.

Едно-едничко нещо донеси ми,

останалото ще си купя и сама!

© Светла Пенчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??