28.12.2008 г., 22:05 ч.

Зов към дядо Коледа 

  Поезия » Гражданска
600 0 3

Защо бе, дядо Коледа, отново ме подмина,

защо пред моята врата не спря?

Писмата ми ли дълги бяха,

или пък твоите джуджета

да опаковат всичко

не успяха?

За другата година

те моля от сега.

Едно-едничко нещо донеси ми,

останалото ще си купя и сама!

© Светла Пенчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??