Зовеш ме с думи нежни.
Галиш снага нажежена.
Политам в тъмна бездна –
на желания, в космоса
намирам вечната утеха.
Зова те.
Търся вятъра немирен.
Още си ми нужен.
Ръката ми ръката ти намира.
Времето отново спира.
© Василка Ябанджиева Все права защищены