22.02.2017 г., 23:55 ч.

Зова на сърцето 

  Поезия » Друга
199 3 8

Зовеш ме с думи нежни.

Галиш снага нажежена.

Политам в тъмна бездна –

на желания, в космоса

намирам вечната утеха.

Зова те.

Търся вятъра немирен.

Още си ми нужен.

Ръката ми ръката ти намира.

Времето отново спира.

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??