22 feb 2017, 23:55

Зова на сърцето 

  Poesía » Otra
198 3 8

Зовеш ме с думи нежни.

Галиш снага нажежена.

Политам в тъмна бездна –

на желания, в космоса

намирам вечната утеха.

Зова те.

Търся вятъра немирен.

Още си ми нужен.

Ръката ми ръката ти намира.

Времето отново спира.

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??