Feb 22, 2017, 11:55 PM

Зова на сърцето 

  Poetry » Other
196 3 8

Зовеш ме с думи нежни.

Галиш снага нажежена.

Политам в тъмна бездна –

на желания, в космоса

намирам вечната утеха.

Зова те.

Търся вятъра немирен.

Още си ми нужен.

Ръката ми ръката ти намира.

Времето отново спира.

© Василка Ябанджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??