15 июл. 2006 г., 17:42

ЗОВЪТ НА ОКЕАНСКОТО МОМЧЕ 

  Поэзия
607 0 7
Сред тъмните води в Атлантика,
на онзи скален бряг живееш ти.
А нечий глас безспир те вика,
любовта си с теб да сподели.

Оставил диря той на плажа,
тръгни по нея, навътре влез.
Изцяло слей се със пейзажа,
стани вълна на синия копнеж.

© Даниел Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??