12 янв. 2008 г., 14:23

Звезда 

  Поэзия » Другая
719 0 2
 

Под сянката в очите ми се скри.

Остави ме незряща.

В пълнолуние.

Затвори скришно външните врати,

заключи ме,

да си отида не ме пусна.

Под сянката в очите ми - в зениците,

отне от мен

сълза любов.

А в сутринта ми отлетя със птиците.

Със звездната си нишка

ме оплете...

© Джули Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??