22 авг. 2021 г., 01:37

Звънецът училищен пак ни зове 

  Поэзия
575 0 12

Отново събрахме се всички сега –

звънецът училищен пак ни зове.

Септември е – носим в ръцете цветя

и тук сме със жадните си умове.

 

Учители, ние ще бъдем добри,

защото сте наша любов и закрила.

И нека от радост са ваш`те сълзи –

в душите ви има и воля , и сила!

 

Така че, да стигнем със вас висоти,

безценно е знанието, което

ни давате, тъй се изграждат съдби –

ще бъде и трудно, ще бъде и леко.

 

Дойде час, щастливи да се поздравим,

макар че, уроците чакат ни нас.

Но ние ви вярваме, ще устоим

по пътя през който сме заедно с вас!

© Данаил Таков Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Учителко, целувам ти ръка! »

13 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??