11 сент. 2022 г., 09:03

Ще има ли ядрен удар над Украйна? 

  Проза » Обзоры, анализы, критические статьии
173 4 9
1 мин за четене

© Младен Мисана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
 • Ядрен удар по Киев ??? Напълно безсмислено . Украйна се управлява отвън, в Киев има само марионетки, които по всичко личи, че ще бъдат сменени ... Тази идея малко ми напомня за един доктор, който образно се хилеше на лечението на (вирусен) грип - ... 'Значи - седи си един вирус върху болния и си клати краката , а доФторите извадили ГОЛЕМИЯ топ и го стрелят с антибиотици 🙃' ... много по вероятно в този смисъл е западнярите да предизвикат такъв взрив ...
 • някой да е чул за осъден победител? независимо как и кого е победил...
 • Там - надали, ама за Британия и Полша не поел застраховки...
 • Благодаря за ценните коментари, за високите оценки и за Любими!

  Акеми, докато настъпи края на октомври ще се чувствам като читател на "Десет малки негърчета". Много ме заинтригува.
 • Пази Боже! Тази война не е само на Путин! Не вярвам да се решат на ядрен удар! Дано лидерите в Москва да проявят благоразумие!
 • Силно се надявам разумът да надделее и до това да не се стигне, но историята помни безумието на много лидери, довели до смъртта на милиони! Все пак, да се надяваме, на скорошен изход от тази глупава война!
 • Удар върху Киев ще бъде безкрайно глупав, защото ответният удар от САЩ ще бъде върху Москва. Ако има въобще ядрен удар, то той ще е върху Пентагона, не върху Киев. Освен това, фантастите отдавна са предвидили, че държавите на Земята ще продължат да воюват с конвенционални средства, без да използват ядреното оръжие, въпреки че го имат. Аз вярвам на тях, защото те обикновено са пророци за бъдещето. Орсън Кард например още през осемдесетте е предрекъл социалните мрежи...
 • Младене, моля се да се окажеш лош пророк. Защото това би било началото на Апокалипсиса. Или поне рискът от това е неимоверно висок. Надявам се Русия да не го допусне, изхождайки от историческия факт, че досега и двата пъти (в Япония и в Сърбия) когато е използвано ядрено оръжие, е било от САЩ, а не от Русия. Дано и сега здравият разум и човечността надделеят. За мен изходът е обществата във всички страни да излязат на масови протести с искане за спиране на военните действия и решаване на конфликта на масата на преговорите. Ако трябва с посредничеството на неутрални страни, на ООН или други международни институции... Благодаря ти, че повдигаш този съдбоносен за всички въпрос.
  И да не забравим да се молим! Не само на 14. 9. (както призова Папата) а всеки ден!
 • Спокойно, няма да се стигне до такива крайности. Стратегията на Путин е съвсем друга. До края на Октомври всичко ще е приключило. Повече не казвам, въпреки че мога.
Предложения
: ??:??