26.12.2005 г., 20:22 ч.

* * * 

  Поезия
576 0 1

Когато някой си отива ,
започва есента -
от бурята и ветровете
умират топлите листа
Когато някой си отива
друг - може би -
остава сам.
Така през вековете
умирали са хиляди мечти!
Умирали са неродени
най-хубавите песни на света.
Какво пък - болката е отредена
на мен и моите слова.
А ти ще продължиш по пътя -
аз ще оставам някъде назад -
не съм ни първа , ни последна.
Но болката  и тебе ще боли!

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!Само мисля,че трябва да промениш последните два рда :о) Поздрав!
Предложения
: ??:??