26.12.2005 г., 20:24 ч.

* * * 

  Поезия
601 0 1

        
Ти знаеш ли такава обич,
която да не свети
в очите на любящ човек.
Ти знаеш ли такава болка,
която във сърцето не боли.
Ти виждал ли си слънце
да не топли
през летните спокойни дни.
Пороя страшен на сълзите,
на нечие забравено лице -
ти виждал ли си -
честно ми кажи.
Тя - обичта  - не винаги е радост,
не винаги е само топлина.
Повярвай ми -
от нея в мен  кърви безумна рана,
кърви - очаква и мълчи!

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??