6.05.2004 г., 14:42 ч.

* * * 

  Поезия
1373 0 0
СПОМЯМ СИ. СПОМНЯМ СИ СЕГА. ВСИЧКО.
ТЕЛАТА, КОИТО СЪМ ОТКРИВАЛА САМА.
УСТНИТЕ, В КОИТО СЪМ ВПИВАЛА ЗЪБИ,
ДОКАТО УСЕТЯ НЕЪЗМОЖНОСТ.
ВСИЧКИ ОТМИНАЛИ ИЛИ БЪДЕЩИ РЪЦЕ,
УСЕТИЛИ ИЛИ ПОСТАВЕНИ НА ТОЧНОТО МЯСТО.
ТЕЛЕСНАТА МИРИЗМА, ИЗПЪЛНИЛА СТАЯТА.
ПРОНИКНАЛА В ЧАРШАФИТЕ, В СТЕНИТЕ, МЕБЕЛИТЕ.
В СЪЗНАНИЕТО МИ, ЗА ДА ЗАПОМНЯ.
ДА НЕ ЗАБРАВЯМ.
ЩАСТИЕТО ОТ ИЛЮЗОРНОТО ПРИТЕЖАНИЕ.
МАКАР И МОМЕНТНО,
МАКАР И САМО ДО ЗАТВАРЯНЕТО НА КРАКАТА МИ.
ИЛИ КОГАТО СЪМ ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА ВРАТАТА,
НА УЛИЦАТА, НА ЖЕЛАНИЕТО.

© Ирена Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??