30.04.2005 г., 19:31 ч.

*** 

  Поезия
620 0 1

         Да можех, бих искал да съм вятър,

         за да галя кротко твоите коси...

         Да беше бряг, а аз вълна от океана,

         с много нежност ти от мен ще си обляна!

         Ако бях птица – за теб ще пея само

         с възторга на сърцето си голямо!

         Искам да съм слънце –
         само теб ще грея с огнени лъчи!

         Искам да съм сълза  блестяща
         и  радостна от твоите очи!

         Да бях ракета, а ти звезда  - пленителна, далечна,

         мигом към теб, в космоса, без страх ще полетя!

         Как искам уловената от нас секунда да е вечна

         и в ръцете си да носим жаравата
         на любовта – не и пепелта!  

 

© Валентин Кабакчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Как искам уловената от нас секунда да е вечна и в ръцете си да носим жаравата на любовта – не и пепелта!" Много е хубаво

Предложения
: ??:??