30.07.2006 г., 19:46 ч.

* * * 

  Поезия
822 0 4
Ти сън не спиш,
живота ми да "тровиш"!
Какво печелиш или губиш?-
ти ще отговориш....

В душата ми отрова пръскаш,
и даже и не съжаляваш
хубаво ти е така,нали?!
Хайде всеки по своя път!Тръгвай си!!!

© Момчил Минков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??