18.02.2006 г., 17:55 ч.

****** 

  Поезия
600 0 1
Невинна с поглед топъл
аз се взирам в теб,
чакам отзив нежен вопъл
да ме призовеш.

Обичам да ме гледаш
тъй влюбено и глупаво като малко дете,
разкаяно, смутено
от свойте грехове.

А щом прегърнеш ме
със силните си нежни ръце
разбирам, че си вече мъж
със влюбено сърце.

© Жени Банева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??