7.06.2008 г., 13:01 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
789 0 7
 

              ***

Недоизказани думи

в поглед горещ...

Свенлива нежност и зов.

Дали не се ражда

онази магия,

която всички

наричат „любов"?

В очите ми - светлина,

в ушите - вълшебен звън!

Ти ли си тази жена

от неспокойния сън?

Издълбай в сърцето ми рана.

Сложи на душата крила,

дари ме с капка нирвана!

Недоизказани думи

в поглед горещ...

Бавно гасна по тебе

като

запалена свещ!

© Валентин Кабакчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??