2.04.2006 г., 23:18 ч.

* * * 

  Поезия
1155 0 4

Връщаш се внезапно във съня ми -
не си ме питал искам ли това.
Обсебваш мислите ми нощем,
когато знаеш, че съм тъй сама.
Караш ме живота си да преосмислям,
на кантар го слагаш просто ей така
и забравяш - всеки сам избира -
пътеките са много, но тръгва по една.
Дори и грешната да съм избрала,
късно е по друга да вървя.
Само в сънищата мога да се върна
и вярната да избера.

© Веселина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??