4.04.2006 г., 21:35 ч.

* * * 

  Поезия
764 0 2

Бързо минават годините -
бягат сякаш някой ги гони.
Един след друг се сменят сезоните,
косата белее и мислим, че е от зимите.

Бързо минават годините -
бягат сякаш някой ги гони.
Променят се без да искат и хората,
стермят се да настигнат годините.
Днес имаш приятел верен до гроб,
утре го търсиш, но вече е враг.
Наранил те жестоко
и връщане няма назад.

Бързо минават годините,
уморихме се всички от тичане.
Побеляхме ужасно, но това е от зимите
и отново се сменят сезоните.

© Румяна Михалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??