30.01.2007 г., 10:13 ч.

**** 

  Поезия
546 0 4
                                                          НА ТАТКО
                                                 с много обич и уважение             
                                                                
     Животът е труден ,но ти го живееш 
     понесъл грехове и товари на гръб,
     почти не говориш,а само раздаваш,
     боли те от думите ,но премълчаваш.

    И тъй си минават годините
    за тебе във мъка, за нас в безразличие,
    гледаш напред, забравяш за думите,
    страхуваш се да не свършат годините.

                                                                     04.2006г.





































© Румяна Михалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??