17.05.2004 г., 14:32 ч.

* * * 

  Поезия
1479 0 1

В очите ми не вярвай вече,

върви си, тръгни по своята пътека,

ти присъдата си сам изрече

и моята не понасям леко.

 

Мечти нямам да споделя,

съня от очите си на тебе давам,

миговете с теб на хиляди деля,

в останалото време тихо полудявам.

 

Погледнах се отстрани,

разбрах те, урока си научих,

напразни надеждите ми не храни –

минало имам, на бъдеще с теб не случих.

© Мина Август Жорж Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много 6-ци ти давам...Просто ми допадат стихчетата затова са ми положителните оценки!
Предложения
: ??:??