24.05.2004 г., 14:12 ч.

* * * 

  Поезия
1243 1 8
Нещо от нас си отива.
Нещо красиво, но кратко.
Тихо зад ъгъла свива
и продължава нататък.

Нещо, което и двамата
няма да върнем. Нарочно.
Всъщност, отдавна го няма...
Свърши, преди да започне.

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??