11.07.2007 г., 16:32 ч.

* * * 

  Поезия
650 0 7
 

Дълбоко. Истинско.

Любовно.

Диво, синьо и...

дъждовно.


Искрено. Нежно.

Самотно.

Слънчево. Топло.

Сиротно...


Дъх на люляк!

И цветя.

Зеленина! И...

мрачна синева.


Яд. И подлост.

И омраза...

И декоративни тръни

в изписана китайска ваза...


Слънце.Чувствата

на обичта!

Сняг. И чистота.


Трудно. Студено.

Кално...

Лесно, горещо и

някак по детски забавно...


Думи - обичащи

и слова - наранени.

Лица - отегчаващи

и дни, душевно мизерни.


И всичко прелива в една:

Искрена.

Обичаща.

Мразеща.

Човешка.

Душа.

© Ани Ракова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??