Дълбоко. Истинско.
Любовно.
Диво, синьо и...
дъждовно.
Искрено. Нежно.
Самотно.
Слънчево. Топло.
Сиротно...
Дъх на люляк!
И цветя.
Зеленина! И...
мрачна синева.
Яд. И подлост.
И омраза...
И декоративни тръни
в изписана китайска ваза...
Слънце.Чувствата
на обичта!
Сняг. И чистота.
Трудно. Студено.
Кално...
Лесно, горещо и
някак по детски забавно...
Думи - обичащи
и слова - наранени.
Лица - отегчаващи
и дни, душевно мизерни.
И всичко прелива в една:
Искрена.
Обичаща.
Мразеща.
Човешка.
Душа.
© Ани Ракова All rights reserved.