20.08.2006 г., 8:39 ч.

*** 

  Поезия
546 0 2
Около мен - усмихнати лица,
доволна съм от тези гледки всеки ден,
страстта блика от пълни с любов сърца,
а къде е любовта за мен?

Всеки ден лица озарени,
влюбени са - нека се обичат,
едни и същи хора засмени
и от километри колко са щастливи си личат.

Не мога да не им се радвам,
грехота е да завиждам
и всеки ден все повече се радвам
все нови и нови влюбени да виждам.

Но къде е щастието мое?
Не заслужавам ли да бъда аз щастлива?
Искам го,за него давам всичко свое,
искам сърчицето ми от обич да прелива.

И знам,и вярвам,че любовта ме очаква,
знам че скоро ще я открия,
и съм убедена,че някъде ме тайно тя причаква
и чака да се гмурна в нейната стихия.

Къде си,принце на мечтите ми?
Къде е белият ти кон?
Ела сега да сбъднеш и мечтите ми,
направи сърцето ми свой дом!

© Белослава Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??