23.11.2006 г., 11:35 ч.

*** 

  Поезия
451 0 3

Вярата си преоткрих със теб!
Вярата в живота, истината, любовта!
До вчера лъгали са ме навред,
но ти показа ми, че има доброта все пак!

Дори със друга да си някой ден,
ще знам, че тук си нейде,
че тук, по грешната земя, пристъпя ангел...
И няма вече да тъжа, макар да зная,
че аз съм пак сама...

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??