5.06.2008 г., 21:47 ч.

* * * 

  Поезия
526 0 0
за вятъра ще ти разкажа...
ако благоволиш да ме изслушаш,
стани, аз мога да покажа
ъглите, дето се е сгушвал,
живял е хиляди години,
а своя дом не е намирал,
лъжи пренасял е с чували,
един през друг ни е усетил,
наивен е... но за това ли
измъчвали сме го през вековете,
е... няма да го съжаляваме.

© Ониксче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??