7.08.2005 г., 14:07 ч.

* * * 

  Поезия
642 0 4

Тази нощ самотна и дълбока.
Една жена сиротна и жестока.

Сякаш със съдбата си играе.
Тихо си говори и нехае.

Леко приближих се и се вслушах.
Гласът и страшен аз заслушах.

Страдание и болка са се вплели,
в коварни,неочаквани предели.

Заклинание опасно тя мълвеше.
Спираше се,после пак вървеше.

От чуден прах оставяше следи,
раждаше се пламък в страшните очи.

 -Любов е!Но не е за дълго!Злото нека всичко разруши!
  Нека капка нежност не остане!Щастието да превърне във сълзи!
Демон адски беше-враг на любовта.
Една жена безмилостно жестока,разделя влюбени сърца.

И щом изрече думата ''раздяла'',вече бях се осъзнала.
Утро светло озари ме, а любовта с целувка награди ме.

© Ангелина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??