30.06.2007 г., 20:06 ч.

* * * 

  Поезия » Гражданска
937 0 6

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Паякът тъче
на стана свойта нощ
без лунни камъни.
Животите са вечер
със клеймо "Продадени",
а травестити чоплят семки
в центъра на
лятна Варна...
малко след дванайсет.
Залезите са събрани
под очите им,
но се виждат
само сутрин като пропасти
в портмонета на перверзни...
чичковци.
Луната ражда
паяжини с крясъци,
заченати
от индигови пиянски свади.
Проститутките умират
в примирение.
Деца не търсят
лекарства в аптеките,
най-лесното решение
се купува след полунощ...
в дискотеките.
Паякът тъче на стана
свойта нощ.
Нямат блясък
изродени лунни камъни.
Бог не е всесилен,
не Го молете с:
"Може ли?..."!!!
Луната пак е бременна.

© Мирослава Грозданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??