22.06.2007 г., 16:28 ч.

: ( 

  Поезия
808 0 3
Нямам думи да ти кажа,
нямам думи да ти обясня
колко много ти се радвам,
колко много ти благодаря!
Може да не си абсолютно винаги до мен,
може да не си, но когато някой ден,
искам да поплача, да се утеша,
при теб ще дойда, няма да сгреша!
Благодаря ти, че толкова силно
искам да те видя и прегърна!
Благодаря, че толкова Божествено нежно,
вярвам в теб и мога към теб да се обърна!
Не за пари и изгода,
а просто с туб да споделя болката своя...
БЛАГОДАРЯ ТИ,
че се отричаш от всеки, който е предател!
БЛАГОДАРЯ ТИ,
че не ме е страх да те нарека приятел!
Нямам думи да ти кажа,
нямам думи да ти обясня,
нямам думи да ти кажа,
затова ще замълча!

 
Посвещавам на един истински приятел,
който много ми липсва! 

© Фери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??