28.08.2006 г., 14:06 ч.

* * * 

  Поезия
623 0 3

Момиче влюбено в едно момче,
момче влюбено в едно момиче.
Сърцата им привличат се омайно,
но мислят си че не е редно тайно

Силни чувства преминават между тях,
но нещо спира ги отвътре,като че е грях.
Любовта им много силна е признах.
но връзката им невъзможна е разбрах,

Студени мисли ги връхлитат,те са нещастни,
но защо ли, питам се,нали чувствата се ясни.
Нещо в тях не е наред,нещо не е прекрасно,
двойка са,но не съвсем,това е вече ясно.

Любовта или умът ще победи?
Кой ще надделее ,кажи ми ти!?

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??