21.11.2006 г., 22:56 ч.

* * * 

  Поезия
885 0 5
И ние-
кипнали и бездиханни...
И този свят-
тъй наш и чужд...
Оставяме огнище
незапалено,
юмруци,
от които капе дъжд.
Превързани набързо
рани,
Прозрели в слепота
очи...
И за живот-
единственото основание-
това,
което ни боли!

© Мариана Папазикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??