Не съм щастлива с теб
не бих могла и аз да бъда,
защото ти ме нараняваш,
защото ти ме накърняваш
със студените си погледи,
с ироничните усмивки,
с неизречените тежки думи,
с безразличието си дори.
Не съм щастлива с теб
не бих могла и аз да бъда,
но искам да съм вечно с теб,
защото те обичам до полуда,
защото открадна моето сърце
и го отнесе безкрайно надалече,
да го тъпчеш и измъчваш непрестанно ти,
но знай, че от години закотвен в него си!
© Марина Стоянова Всички права запазени
П.С. Не е нито смирение, нито компромис...просто, когато обичаш, ти искаш да си с дадения човек - независимо от болката си