За теб изпих последната си чаша,
защото зная, че изгубих те.
За теб последната цигара паля,
а тя убива всичко в мен.
Тази вечер никога не ще забравя,
защото ти ще си далеч от мен.
Убиваше ме ти по малко
и сърцето ми успя да нараниш,
но болката, ти знай, нищо не оправя...
дано в АДА да гориш!!!
© Росица Иванова Всички права запазени