13.02.2007 г., 9:09 ч.

* * * 

  Поезия
637 0 7
Не мога да те гледам тъжен -
сълзи не искам в твоите очи...
Ще мине болката в сърцето
и нея ще забравиш ти...

Съдбата тежко нарани те -
отне ти първата любов...
А тя - остави те с мечтите,
не беше за това готов...

Приятелю, усмивката къде е,
къде е звънкият ти смях?
Сълзи премрежват ти очите -
тъгата се чете във тях...

Черен облак е сега душата -
името й само шепнеш ти...
Жени много има по земята -
с друга ще бъдеш по-щастлив!

© Росица Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??